[vc_row content_placement=”middle”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]
درمان ریشه چیست؟ در این مقاله درباره درمان ریشه و مسایل مربوط به ان برایتان خواهیم گفت. پالپ یا مغز دندان، منطقه ای نرم در مرکز دندان می باشد. در این منطقه علاوه بر عصب، عروق خونی نیز قرار دارد. وقتی عصب دندان به دلایل مختلف دچار ضایعه گردد، دندانپزشک برای نجات دندان، عصب کشی می نماید. دندانپزشک با استفاده از تزریق موضعی، دندان را بی حس کرده و پوسیدگی تاج دندان را بر می دارد.
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][us_image image=”10917″ size=”full” align=”center” style=”shadow-1″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]
با استفاده از میله های بسیار باریک به نام فایل، اعصاب و عروق خونی ریشه را خارج می کند. دیواره کانال ریشه سوهان زده می شود. تا هم باقیمانده بافت عصب خارج شود و هم کانال دندان وسیع تر گردد. سپس پزشک کانال ریشه را شستشو میدهد. پس از خشک کردن، کانال ریشه را با مواد مخصوص کامل پر میکند. تاج دندان نیز در این مرحله بازسازی می شود. چون معمولا سطح وسیعی از تاج دندان تحلیل رفته است، با استفاده از پین های مخصوص استحکام تاج بیشتر می گردد.
درمان ریشه یا اندودنتیکس یکی از ۹ تخصص دندانپزشکی است که انجمن دندانپزشکی آمریکا آنها را تعیین کرده است و در سال ۱۹۶۳ میلادی به عنوان رشته تخصصی اندودانتیکس معرفی گردید. اندودانتیکس با مغز دندان (پالپ) و بافتهای پیرامون ریشه دندان سروکار دارد. اگر برای پالپ (مغز دندان) دندان مشکلی ایجاد شود باید با عمل درمان ریشه (اندو) معالجه گردد.
درمان ریشه (اندو) روشی جهت حفظ دندانی است که ممکن است کشیده شود؛ اگرچه درمان ریشه (اندو) ضریب موفقیت بالایی دارد، ولی یک روش درمانی بیولوژیکی است و نتایج آن را نمی توان تضمین نمود. تقریبا ۵ تا ۱۰ درصد دندانهایی که تحت درمان کانال ریشه بودهاند ممکن است بعدا به درمان مجدد کانال ریشه یا درمان جراحی انتهای ریشه نیاز پیدا کنند.
درمان ریشه در دندانپزشکی شبانه روزی عرشیان
درصورتی که دردی در دندان های خود احساس کردید بهتر است برای درمان اقدام کنید. چرا که شدت جراحی و درمان بسته به میزان آسیب متفاوت است: دندانپزشکی شبانه روزی عرشیان
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]