
عفونت دندان عصب کشی شده بعد از چند سال
بیمه های طرف قرارداد با کلینیک دندانپزشکی عرشیان








مهم است که عصب کشی دندان حتما توسط دندانپزشک متخصص و حرفه ای انجام گیرد زیرا در غیر این صورت ممکن است به مرور زمان دندان عصب کشی شده دچار عفونت گردد. می توانید جهت عصب کشی یا درمان عفونت دندان عصب کشی شده بعد از چند سال با عرشیان کلینیک تماس حاصل نمایید.
علل عفونت دندان عصب کشی شده بعد از چند سال
در راستای سوال علت درد دندان عصب کشی شده بعد از چند سال چیست؟ لازم است بیان کنیم؛ دلایل متعددی می توانند سبب بروز درد و عفونت دندان عصب کشی شده بعد از چند سال گردد.
فرضا عدم انجام صحیح و اصولی مراحل عصب کشی دندان:
در صورتی که دندانپزشک پس از خارج کردن پالپ کانال های دندان را به خوبی ضد عفونی نکند ممکن است عفونت دندان عصب کشی شده بعد از چند سال بروز یابد.
تاخیر دندانپزشک در قرار دادن تاج دندان ها سبب می گردد میزان احتمال بروز عفونت بر دندان عصب کشی شده افزایش یابد چرا که باکتری ها ممکن است به دندان ها نفوذ پیدا کنند.
در صورتی که گوتاپرکا نتواند به خوبی بر روی دندان قرار گیرد یا بیش از حد بزرگ باشد ممکن است باکتری ها به دندان عصب کشی شده نفوذ کرده و این نیز باعث ایجاد عفونت بر دندان گردد.
ترک خوردگی دندان پس از عصب کشی می تواند سبب بروز عفونت دندانی گردد.
بنابراین درمی یابیم که دلایل متعددی می توانند بر بروز عفونت دندان عصب کشی بعد از چند سال تاثیرگذار باشند.
- عدم رعایت بهداشت دهان و دندان
- عدم روکش دندان در بازه زمانی معین و به تاخیر انداختن آن
- میزان کمی از ترمیم دچار لق شدن شود
- روکش، ترمیم یا ریشه دندان دچار شکستگی شده باشند
- و..
لذا در صورتی که قصد درمان عفونت دندان عصب کشی شده و درمان درد دندان عفونی را دارید می توانید از خدمات درمانی عرشیان کلینیک بهره مند گردید.
عصب کشی چیست؟
در عصب کشی دندان که به نوعی جراحی دندانی محسوب می شود نیز پالپ دندان که بخش نرم دندان است برداشته می شود. در صورتی که دندان دچار عفونت یا پوسیدگی شدیدی شده باشد دندانپزشک به عصب کشی کردن دندان می پردازد.
مهم است که جهت عصب کشی دندان حتما به دندانپزشک متخصص مراجعه نمود زیرا لازم است که دندانپزشک جهت پیشبرد فرایند عصب کشی، مهارت و تجربه لازم و کافی را داشته باشد.
نشانه های عفونت دندان عصب کشی شده بعد از چند سال
پس از عصب کشی کردن دندان ها بسیار مهم است که مراقب بود تا دندان ها دچار عفونت نشوند ولیکن اگر به هر دلیلی دندان پس از عصب کشی دچار عفونت شد مهم است که به درمان تخصصی آن پرداخت.
لذا در این بخش قصد داریم به برخی از علائم عفونت دندان عصب کشی شده بعد از چند سال اشاره کنیم.
1.تغییر کردن رنگ دندان ها
یکی از مهم ترین نشانه های عفونت دندان بعد از چند سال، تغییر رنگ دندان می باشد، این مسأله نشان می دهد که عفونت وارد پالپ دندان شده و این مسأله سبب تغییر رنگ دندان می شود.
تغییر رنگ ناشی از عفونت، تیره بوده و مینای دندان دچار تیرگی می شود.
2.بدبویی دهان
پس از اینکه دهان پس از عصب کشی دندان دچار بدبویی شود، نشان دهنده عفونت دندان عصب کشی شده بعد از چند سال می باشد.
شاید این ابهام ایجاد گردد که ممکن است بدبویی دهان به دلیل مسواک نزدن یا چندین ساعت خالی نگه داشتن معده و..باشد ولیکن اگر بدبویی دهان با مسواک زدن و رفع سایر موارد از بین نرفت احتمال عفونت دندان افزایش یافته و ضروری است که از دندانپزشک متخصص جهت درمان کنم گرفت.
بدین جهت کافیست با شماره درج شده در صفحه سایت تماس حاصل نمود.
3.درد دندان
یکی از رایج ترین علائم عفونت دندان عصب کشی شده بعد از چند سال، درد دندان مربوطه می باشد.
در این زمان لازم است که حتما به دندانپزشک متخصص مراجعه نمود..عموما درد ناشی از عفونت دندان عصب کشی شده از نوک ریشه دندان شروع شده و به سمت لثه و فک می رود.
لذا در صورتی که چند روز متوالی به سبب درد دندان خود اذیت می شوید لازم است که حتما به درمان دندان عفونت کرده پس از عصب کشی دندان بپردازید.
4.تب کردن
در صورتی که نشانه هایی از عفونت یا درد دندان عصب کشی شده تان مشاهده کردید و همچنین دچار تب شدید، احتمال اینکه دچار عفونت دندان عصب کشی شده بعد از چند سال شده باشید افزایش می یابد.
بنابراین مهم است که در صورت بروز علائم درد دندان و تب، در اسرع وقت به دندانپزشک متخصص مراجعه نمایید.
5.آبسه
از نشانه های عفونت دندان عصب کشی شده آبسه لثه می باشد که لازم است حتما به درمان آبسه دندان پرداخت.
6.ایجاد خستگی در بدن
نمی توان به طور قطع خستگی را از نشانه های عفونت دندان عصب کشی شده بعد از چند سال دانست ولیکن اگر پس از عصب کشی کردن دندان ها تا یک هفته احساس خستگی داشتید نشانه بروز عفونت در دندان می باشد.
مهم ترین علت عفونت دندان عصب کشی شده بعد از چند سال
پیشتر به برخی نشانه های عفونت دندان عصب کشی شده اشاره شد، لذا یکی از مهم ترین علل عفونت دندان عصب کشی شده بعد از چند سال، روکش کردن دندان پس از عصب کشی می باشد.
روکش دندان با تمام مزایایی که دارد فرضا محافظت از دندان در برابر ضربه و..معایبی هم دارد که یکی از آن ها این است با وجود روکش دندان، دندان می تواند دچار پوسیدگی و حتی ایجاد عفونت شود.
حال چه زمانی میزان احتمال پوسیدگی دندان عصب کشی و روکش شده افزایش می یابد؟ زمانی که پیش از روکش کردن دندان ها، دندانپزشک به صورت اصولی و کامل فرایند جرم گیری، عصب کشی و پر کردن دندان ها را انجام نداده باشد.
همچنین از دیگر دلایل بروز عفونت دندان عصب کشی عبارتند از:
- سینوزیت
- عفونت لثه
- عفونت دندان روکش شده
- و..
چگونه از عفونت دندان عصب کشی بعد از چند سال جلوگیری شود؟
شاید این ابهام ایجاد گردد که چه کار کنیم تا از عفونت کردن دندان عصب کشی شده پیشگیری کرد؟
لازم به ذکر است که باید حتما به رعایت بهداشت دهان و دندان ها اهمیت زیادی داد، در این راستا مهم است که حتما به طور مرتب به مسواک زدن دندان ها پرداخت و از نخ دندان هم استفاده نمود.
پس از عصب کشی کردن دندان حتما باید به توصیه هایی که دندانپزشک ارائه می دهد اهمیت داد و محدودیت ها و ممنوعیت های موقتی را رعایت نمود تا در گذر زمان با مشکلات احتمالی فرضا عفونت دندان عصب کشی شده بعد از چند سال مواجه نشد.
ضروری است که پس از عصب کشی کردن دندان، حتما در بازه های زمانی معین به دندانپزشک مراجعه کرد تا دندانپزشک به معاینه و بررسی وضعیت دندان عصب کشی شده بپردازد.
آنتی بیوتیک برای درمان عفونت دندان عصب کشی شده
لازم به ذکر است که حتما دندانپزشک مربوطه باید تشخیص دهد که افراد از آنتی بیوتیک برای درمان عفونت دندان عصب کشی شده استفاده شود یا خیر؟
به هیچ عنوان نباید بدون تشخیص دندانپزشک متخصص از آنتی بیوتیک استفاده شود زیرا لازم است دندانپزشک، به بررسی علت بروز عفونت پرداخته و با توجه به وضعیت عفونت روش درمانی مناسب را ارائه دهد.
مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک می تواند مشکلات احتمالی بسیاری را ایجاد سازد که می توانند سلامت جسمی افراد را به خطر بیندازند.
بنابراین مهم است دندانپزشک پس از چند سال گذشت عصب کشی دندان، به بررسی وضعیت دندان بپردازد، در صورتی که عفونت تشخیص داده شد متخصص ریشه بدین جهت ابتدا روکش دندان و موادی که با آن ها به پر کردن دندان پرداخته شده را جدا کرده و کانال های دندان را دوباره تمیز می سازد و پس از انجام سایر مراحل مربوطه آن را به طور موقت ترمیم می کند تا در بازه زمانی دیگری به طور دائم به ترمیم بپردازد.
سپس آنتی بیوتیک مناسب برای درمان و از بین رفتن عفونت را تعیین می کند.
درمان عفونت دندان عصب کشی شده
پیشتر به توضیحاتی درباره نحوه پاکسازی دندان و از بین بردن عفونت اشاره شد، عفونت دندان را می توان با روش سنتی و لیزر درمان نمود.
در درمان سنتی، دندانپزشک برای از بین بردن عفونت دندان عصب کشی شده بعد از چند سال، از دریل استفاده می کند که در ادامه به برداشتن پالپ عفونی پرداخته و به پاکسازی کانال ریشه می پردازد.
در عصب کشی با لیزر، میزان خونریزی دندان کاهش یافته و حتی درد دندان کمتر از عصب کشی با روش سنتی است،
در این روش بخش عظیمی از بافت سالم حفظ شده و بافت هایی که دچار آسیب شده اند نیز به سرعت از بین می روند.
به طور کل درمان عفونت دندان عصب کشی شده بعد از چند سال، بسیار مهم بوده و لازم است که در اولین فرصت از دندانپزشک متخصص جهت درمان استفاده نمود.
بدین جهت برای رفع عفونت دندان پس از عصب کشی و درمان ریشه کافیست با شماره درج شده در صفحه سایت « عرشیان کلینیک » تماس حاصل نمود.